کمک ۴ میلیاردی خیران در گلریزان سمنان/ امسال ۱۴۴ زندانی غیرعمد آزاد شدند

کمک ۴ میلیاردی خیران در گلریزان سمنان/ امسال ۱۴۴ زندانی غیرعمد آزاد شدند
رییس کل دادگستری سمنان با اشاره به آزادی ۱۴۴ زندانی طی سال ۱۴۰۳ با کمک نیکوکاران، گفت: خیران در جشن گلریزان این شهرستان ۴۰ میلیارد ریال برای آزادی زندانیان زیر پوشش ستاد دیه مشارکت کردند.

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه کشور، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری در آیین گلریزان ستاد مردمی دیه استان سمنان در سخنانی اظهار کرد: ستاد دیه استان سمنان در ارزیابی امسال در آزادی زندانیان نیازمند در نتیجه حمایت‌های مالی خیران موفق به کسب رتبه سوم کشوری شد.

وی با اشاره به آمار افزایشی ۳۳ درصدی حمایت‌های خیران در آزادی محکومان مالی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته، بیان کرد: ۱۴۴ زندانی محکوم مالی و جرایم غیرعمدی امسال با مجموع بدهی بیش از یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال آزاد شدند.

امید به آزادی ۱۰۰ زندانی با کمک‌های جشن گلریزان

وی گفت: ستاد مردمی یه استان سمنان حمایت از زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد را یک وظیفه مهم و اساسی می داند و امید می‌رود با حمایت‌های مالی و مساعدت‌های بیشتر خیران، زمینه آزادی بیش از ۱۰۰ زندانی نیازمند استان در این ماه مبارک رمضان و قبل از آغاز سال جدید محقق شود.

این مسئول با بیان اینکه ستاد دیه استان از ظرفیت مردمی موثری برای مساعدت و آزادی زندانیان نیازمند برخوردار است، افزود: کسب رتبه سوم ستاد دیه سمنان در بین دیگر ستادهای دیه کشور در خصوص آزادی زندانیان نیازمند با حمایت خیران نتیجه فعالیت‌های موثر این ستاد است.

وی بیان کرد: این آزادی‌ها در نتیجه حمایت‌های مالی خیرین، مساعدت‌های قانونی مقامات قضایی با پذیرش دادخواست‌های اعسار، گذشت اصحاب پرونده ها، تلاش‌های واحد مددکاری زندان‌ها و کمک‌های بلاعوض ستاد دیه استان سمنان به وجود آمده است.

رییس کل دادگستری سمنان با دعوت از خیران ارجمند برای حضور در آیین‌های گلریزان سراسر استان، گفت: نظیر این مراسم در شهرستان‌های دیگر سمنان برگزار می‌شود که با استقبال چشمگیر خیران امید است بتوان با همت و مساعدت مالی نیکوکاران، زمینه بازگشت شرافتمندانه زندانیان گرفتار به خانه و جامعه فراهم شود.

۲۱ اسفند ۱۴۰۳
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید