اینجا هدف نهایی از مسابقه فوتبال پاس‌ِگل است

اینجا هدف نهایی از مسابقه فوتبال پاس‌ِگل است
با همت جمعی از خیرین و همراهی و حمایت مالی نوجوانان آکادمی فوتبال شهید ابراهیم هادی یک مادر سرپرست خانواده از بند حبس رهایی یافت.

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه کشور، با هدف جذب کمک‌های مردمی خیرین در آزادی 10 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در سطح استان‌ها نوجوانان آکادمی فوتبال شهید ابراهیم هادی در گام نخست با برپایی یک مسابقه فوتبالی در محل ورزشگاه سهند منطقه خزانه تهران، اسباب آزادی یک بانوی سرپرست خانواده را که به دلیل ناتوانی در تامین بدهی ماه‌ها در حبس بود را فراهم نمودند.

رضا مرادی‌پور، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان قم با تشکر از بانیان این رقابت ورزشی گفت: خروجی همدلی کاردر فنی، بازیکنان و در رأس آن‌ها همراهی محمد انصاری به عنوان مدیر و محسن ربیع‌خواه در کسوت مربی آکادمی فوتبال هادی امروز منتهی به پاسِگلی شده که سال‌ها ارزش دیدن دارد.

وی با بیان آخرین آمار زندانیان جرایم غیرعمد استان گفت: هم‌اکنون 13 خانم و 243 آقا به دلیل ناتوانی در تامین دیون خصوصی یا دیات ناشی از حوادث و سوانح غیرمترقبه در سطح ندامتگاه‌های قم تحمل حبس می‌کنند که شایسته است به جهت خصوصی بودن دیون این زندانیان افراد نیکوکار در واپسین روزهای باقیمانده از سال همیار ستاد مردمی دیه باشند.

مرادی‌پور یادآور شد: امروز در مستطیل سبز شاهد بودیم که کار فنی در کنار حسن خلق ورزشی معنا و ارزش پیدا می‌کند. اعضاء مدرسه فوتبال شهید هادی در کنار حوزه مهم فوتبال پایه و کشف استعداد و آموزش و صد البته تشکیل تیم‌های باشگاهی برنامه‌های آموزشی اثربخش و متنوعی با هدف تربیت فوتبالیست‌های متخصص و اخلاق مدار راه اندازی نموده است که امید است این اقدام را در قبال آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از سوی دیگر مجموعه‌های ورزشی و فرهنگی و هنری شاهد باشیم. 

۱۷ بهمن ۱۴۰۳
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید